Intinerary Pakej cuti murah (2 Nt Bukittinggi / 1 Nt Padang)


Intinerary Pakej cuti murah (2 Nt Bukittinggi / 1 Nt Padang) Hari 1: AIRPORT – Dungun (L / D). Apabila tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Minangkabau, mesyuarat dan perkhidmatan ucapan oleh wakil kami. Kemudian teruskan ke Bukittinggi melalui kelkatu Valley, dan singgah di Air Terjun kelkatu dan kampung Minangkabau. Selepas makan tengah hari lain berhenti ringkas akan dibuat di Pandai Sikek, kampung yang terkenal dengan tenunan dan ukiran kayu. Setibanya di Bukittinggi, mendaftar masuk ke hotel untuk bermalam. Makan malam akan disediakan di restoran tempatan. Hari ke-2: Maninjau TOUR (B / L / D).

sianok canyon

sianok canyon

Selepas sarapan pagi di hotel, meneruskan City-bersiar-siar Tour of Bukittinggi melawat terkenal Grand Sianok Canyon itu dengan pandangan yang paling menakjubkan dari sekitar dengan Terowong Jepun yang ditubuhkan di dalam kawasan itu. Selepas makan tengah hari, yang akan disediakan di restoran tempatan, berlepas untuk Tasik Maninjau melalui jalan lengkung 44 jepit rambut untuk menikmati pemandangan indah tasik. Setibanya di tasik, singgah di sebuah kampung yang bernama Sungai Batang untuk House Hamka. Pada sebelah petang memandu kembali ke Bukittinggi dan program percuma untuk shooping di Pasar Atas (Upper Pasaran). Makan malam akan disediakan di restoran tempatan. Hari ke-3: Minangkabau TOUR PADANG (B / L / D).

kilang kopi kiniko

kilang kopi kiniko

Selepas sarapan pagi di hotel, meneruskan memandu ke negeri yang unik Minangkabau melawat Batusangkar. Dalam perjalanan, singgah di Tabek Patah, titik melihat dengan pemandangan panorama landskap yang indah, melawat rumahindustri tempatan seperti Pisang Salai dan pengilangan kopi tradisional. Makan tengah hari disediakan di restoran tempatan yang dikelilingi oleh sawah / padi yang indah dengan menu tertentu Ikan Bakar. Selepas makan tengah hari melawat Pagar King Palace kemudian memandu ke Padang melalui Kampung Pariangan. Setibanya di Padang, meneruskan dengan City bersiar-siar Tour melawat China Town, Old Harbor, Siti Nurbaya Bridge, Pantai Padang dan program percuma untuk membeli-belah sehingga masa untuk menurunkan anda di hotel. Makan malam akan disediakan di restoran tempatan. Hari ke-4: SANDAKAN AIRPORT (B). For info Whats App : +6289683800183

good bye

good bye

Selepas sarapan, check out dari hotel dan drop ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang anda atau destinasi seterusnya. Nota: Pindaan Jadual Perjalanan Mungkin Oleh Islam itu wakil kami di sana, bergantung Kepatuhan Pada Masa Dan Sebagainya demi kelancaran percutían Anda.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s