Sewa Bas Pelancongan di bandar Padang.


Kami Padang Indah Kemilau bersama PT. TG Sumbarindowisata Tour & Travel yang disokong oleh beberapa partner siap menyediakan segala keperluan percutian anda di daerah Sumatera Barat, salah satunya berupa rental / Sewa Bas pelancongan A / C dan karaoke dengan kapasiti: 10 seater, 13 seater, 20 seater, 25 seater, 27 seater, 29 seater , 32 seater, 40 seater dan 45 seater.
Harga yang kami tawarkan sangat berbeza-beza disesuaikan dengan laluan perjalanan di daerah Sumatera Barat yang anda inginkan. Untuk Tour Minangkabau harga yang kami tawarkan bermula dari IDR 1.200.000.-/ hari (bas pelancongan A / C kapasiti 25seater).
Armada kami terdiri dari pelbagai jenis kereta pengeluaran terbaru. Dan kami sentiasa melakukan rawatan berkala guna memastikan keadaan yang prima untuk semua kenderaan kami.
contoh gambar unit kenderaan kami di lapangan :

bus 45 seater

Bus Pariwisata

elf

elf

elf 10 seater

elf

elf 13 seater


sila tinggalkan mesej kalau ingin sewa bus pelancongan di bandar padang kepada kami dan pakej tour murah bersama kami , atau berbual melalui whatsapp ke nombor +62 896 8380 0183 atau email : padangindahrentcar@yahoo.co.id – budi.tgstour@gmail.com

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s