Pakej Tour Minangkabau Tiga Hari Dua Malam


Pakej Wisata Minangkabau Tour 3D – 2N .

Pakej Tour Minangkabau Tiga Hari Dua Malam

H 01 . BIM – PADANG – BUKITTINGGI ( MS, MM ) Setibanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Minangkabau anda beserta rombongan akan disambut oleh tour guide kami , perjalanan di mulai menuju kota Padang di mana kita akan melawat pelbagai macam objek pelancongan yang ada di Kota Padang seperti, Pantai Padang, jambatan sitinurbaya , Kampung China dan Pelabuhan lama Teluk Bayur. Makan tengah hari di lokal restaurant yang ada di Kota Padang ( Lubuk Iday dengan khusus Ikan bakar ) . Selepas makan tengah hari tour kita teruskan menuju Kota Bukittinggi , dengan melewati objek pelancongan yang ada di sepanjang jalan menuju Bukittinggi , Lembah Anai dan Pandai Sikek . Sesampainya di Bukittinggi chek in Hotel dan berehat sejenak sampai tiba waktunya pengangkutan guna makan malam. Kembali kehotel free program.

H02.BUKITTINGGI – Lembah Harau – BUKITTINGGI ( SP, MS, MM ) Setelah sarapan pagi di hotel tour kita mulai menuju Kota Payakumbuh, dimana kita akan melawat objek pelancongan yang ada di Kota Payakumbuh seperti Lembah harau , yang terkenal dengan bukit batu dan tiga buah air terjunnya . Makan tengah hari di local restourant yang ada di Kota Payakumbuh . Kembali ke Bukit Tinggi city tour mengunjungi Ngarai Sianok / Lobang Jepun , jam gadang dan pasaran Atas iaitu pasaran tradisional. Hotel berehat sejenak samapai tiba waktunya makan malam. Selepas makan malam kembali kehotel.

H 03 BUKITTINGG I – DANAU MANINJAU – AIRPORT ( Sp , Ms ) Setelah sarapan pagi langsung Daftar keluar Hotel – Tour di mulai City tour Bandar BUKITTINGGI melawat LOBANG JEPUN, Ngarai Sianok , JAM GADANG dan PASAR ATAS . Setelah selesai City tour perjalanan kita teruskan menuju DANAU MANINJAU melalui kelok 44 di mana setiap kelok tersebut mempunyai pemandangan yang berbeza-beza, perjalanan di teruskan kembali menuju Kota PADANG PANJANG guna makan tengah hari di tempatan restouran ( pak DATUK / sate mak SYUKUR ) LEMBAH ANAI yaitu sebuah hutan lindung dengan air terjun nya . Menuju Airport guna penerbangan selanjut nya dan berakhirlah tour anda bersama kami. Semoga anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami PADANG INDAH RENTAL WISATA …. sure

cropped-traditional-house-minang.jpg

NOTA: Untuk maklumat harga khusus pakej pelancongan sila anda hubungi kami melalui kenalan yang tersedia klik disini

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s