Tip untuk menghilangkan kebosanan di dalam pesawat terbang


Kepada yang selalu mengembara dan melancong menggunakan kapal terbang pasti pernah rasa bosan dalam flight tersebut. Mungkin ada penerbangan yang bagi tengok movie dalam flight tapi mungkin juga ada yang tiada. Kali ini kami ingin kongsikan tips untuk menghilangkan kebosanan dalam kapal terbang.

beach_ball_03-500x349Main baling-baling bola haha

singalongNyanyi koir dalam kapal terbang.. haha

scavengerMain pass-pass barang yang ada dalam poket. Siapa dapat lengkapkan senarai carian dia menang +.+”

meditationMeditasi sementara tunggu kapal terbang mendarat

marco poloPermainan ni nama dia Marco Polo. Sorang jerit Marco nanti akan ada penumpang lain yang balas Polo. Sila la cuba ye🙂

light_waveMain pop kuiz.. siapa paling banyak dapat jawab dia menang.. hahaha

lavatoryPegang tangan sampai cecah pintu tandas sambil pakai seatbelt haha

college_lectureBuat lecture dalam flight. Sangat sesuai bagi mereka yang mengikut rombongan kelas

barf_bag_puppet_theatreGunakan beg muntah tu jadi paper puppet hahaha

art_classSesi melukis beramai-ramai dalam flight. Lantik la sorang yang paling comel jadi model haha

Macam mana? dah ada idea nak buat apa bila dalam penerbangan yang sangat jauh? haha

cisdel tak boleh naik flightsumber: Fun with TSA

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s